Video Aspect Ratio: 4:1

Webshop Omzet Boost

Een bewezen proces om je webshop te laten groeien. Voor ambitieuze webshops met minimaal 800-1.000 bestellingen per maand

12+ jaar

Online Marketing ervaring

50+ miljoen extra omzet

binnengehaald voor webshops

Geen extra advertentiekosten

Optimaliseren wat er nu al is

Geen uurtje-factuurtje

Duidelijke pakketprijs

Weinig capaciteit nodig

Wij pakken vrijwel alles op

Minder afhankelijk

Je eigen kanaal optimaliseren

Meer omzet met je eigen kanalen.
Stap uit de algoritme jungle.

Vrijwel alle webshops focussen zich vooral op meer verkeer aantrekken via SEA, SEO, Affiliate marketing etc. Niet zo gek, want voor de meeste marketing bureaus is dit ook hun core-business. 

De Conversiemagneet doet hier niet aan mee. Geen verkeersregelaar, maar ervoor zorgen dat de huidige webshop meer geld oplevert door te focussen op de eigen kanalen. De webshops zelf & e-mail marketing (via Klaviyo). 

Wij zijn er voor ambitieuze webshops die willen groeien en begrijpen dat alleen maar meer verkeer naar de website toesturen niet het verschil gaat maken. Wij willen webshops minder afhankelijk maken van Google en Facebook, zodat je niet bij iedere algoritme wijziging in de stress schiet. 

De inhoud

De data induiken

Om een webshop te verbeteren moet je eerst weten wat er nu gebeurd. Zomaar wat aanpassingen doen zonder data slaat nergens op. Een chirurg gaat toch ook niet zomaar in je lijf snijden zonder diagnose? Na onze diagnose weten we WAT er op de website gebeurd, maar de WAAROM ontbreekt dan nog.

Winnende Webshop APK

Op basis van meer dan 67.000 uren aan usability onderzoek gaan we aan de slag met de Winnende Webshop APK. De gehele webshop wordt grondig nagelopen op meer dan 800+ conversie punten. Ieder paginatemplate wordt doorgespit. Resultaat is een werkdocument met concrete actiepunten waarbij je je webshop direct mee verbeterd. En een lijst met A/B testen die we gaan testen.

User Testen

We laten jouw doelgroep door de site gaan om te zien waar ze tegenaan lopen. In onze Winnende Webshop APK hebben we alle punten genoteerd, maar we hebben echte gebruikers nodig om de gevonden punten te bevestigen of te ontkrachten.

Overtuigd? Bel direct, dan beantwoorden we al je vragen.