Video Aspect Ratio: 4:1

E-mail Omzet Boost

Iedere maand automatisch terugkerende omzet voor je webshop. Voor ambitieuze webshops die nog niets met e-mail doen of weten dat er meer te halen valt. 

12+ jaar

Online Marketing ervaring

50+ miljoen extra omzet

binnengehaald voor webshops

Geen extra advertentiekosten

Optimaliseren wat er nu al is

Geen uurtje-factuurtje

Duidelijke pakketprijs

Weinig capaciteit nodig

Wij pakken vrijwel alles op

Minder afhankelijk

Je eigen kanaal optimaliseren

Meer omzet met je eigen kanalen.
Stap uit de algoritme jungle.

Vrijwel alle webshops focussen zich vooral op meer verkeer aantrekken via SEA, SEO, Affiliate marketing etc. Niet zo gek, want voor de meeste marketing bureaus is dit ook hun core-business. 

De Conversiemagneet doet hier niet aan mee. Geen verkeersregelaar, maar ervoor zorgen dat de huidige webshop meer geld oplevert door te focussen op de eigen kanalen. De webshops zelf & e-mail marketing (via Klaviyo). 

Wij zijn er voor ambitieuze webshops die willen groeien en begrijpen dat alleen maar meer verkeer naar de website toesturen niet het verschil gaat maken. Wij willen webshops minder afhankelijk maken van Google en Facebook, zodat je niet bij iedere algoritme wijziging in de stress schiet. 

De inhoud

Set-up account

Zit je nog bij een andere e-mail tool? Wij regelen de complete overstap. Wij werken exclusief met Klaviyo. Klaviyo integreert perfect met de grote webshopplatformen zoals Magento, Shopify & WooCommerce. Alle data uit je webshop is ook beschikbaar in Klaviyo. Je kan je voorstellen wat voor segmentatie mogelijkheden dit biedt. 


We bouwen een converterende template waarmee je direct meer mee gaat verkopen. Dit template kan je steeds opnieuw gebruiken voor je campagne-mailings. Verder installeren we een on-site pop-up op de site, zodat we nieuwe mensen op de lijst krijgen.

Opzetten automatische flows

Wij zetten de best presterende flows op in je account die je direct extra omzet gaan opleveren. Iedere flow bestaat uit meerdere mails.

Verdere samenwerking?

Nadat alles is opgezet heb je automatisch terugkerende omzet via e-mail. Dit kan je zelf verder fine-tunen of uitbouwen, maar dit kan ook via ons. In dit geval spreken we een verdere samenwerking af. 

Overtuigd? Bel direct, dan beantwoorden we al je vragen.

Veelgestelde vragen

Ik twijfel of dit wel iets voor mijn webshop is?Plan hier een call in. Dat is de snelste manier om te zien of er een match is. Wij werken niet met iedereen en het zou zonde zijn als we kostbare tijd verspillen. Daar wordt niemand blij van!


Hoe lang duurt de E-mail Omzet Boost?

Binnen 1 maand is alles opgeleverd. De eerste flows gaan binnen die maand al draaien en leveren direct omzet op.


Wat zijn de kosten?

€ 5.000 exclusief BTW


Komen er nog verborgen kosten bij?

De kosten voor Klaviyo zijn voor eigen rekening, maar de rest is all-in. Zo weet je van tevoren precies waar je aan toe bent. Wel zo fijn, toch? De kosten voor Klaviyo zijn op basis van het aantal adressen. Heb je bijv. 10.000 adressen, dan betaal je $150 per maand.


Wat heb je nodig om aan de slag te gaan?

Admin toegang tot je Klaviyo account. Heb je nog geen Klaviyo account, dan kan je die hier aanmaken. That’s it!
Ik heb nog maar weinig bezoekers. Kun je mij ook helpen om meer traffic naar mijn webshop te genereren?Dit pakket is echt bedoeld voor webshops die aan de slag willen met e-mailmarketing. Maar je e-mailsysteem wordt zo voor je opgezet, dat je bestaande klanten veel vaker op je site zullen komen. Ook met weinig bezoekers levert de E-mail Omzet Boost je dus gegarandeerd meer omzet op.

Kijk je ook meteen naar manieren om mijn webshop te verbeteren?Nee, dit pakket is volledig gericht op e-mailmarketing. Maar als je een betere webshop wil, dan is de Webshop Omzet Boost een slimme keus voor jou.

Andere vragen?